Topics



Important Question For SBI PO









Q1. The upper house of which country rejected the ambitious BBIN Motor Vehicles Agreement (MVA) recently?
Answer: Bhutan
Q2. Who will be head a committee of Chief Ministers to suggest measures to reduce hardships caused to the common man by demonetisation of Rs 500 and Rs 1000 notes by the Modi government?
Answer: Chandrababu Naidu
Q3. __________ village in Sabarkantha district of Gujarat recently has earned the title of becoming the 1st digital village in India.
Answer: Akodara
Q4. Which public sector bank has signed a memorandum of understanding (MoU) with the Indian Army on defence salary package?
Answer: Corporation Bank
Q5. Who will be honored with the Lifetime Achievement Award at the upcoming 47th International Film Festival of India in Goa?
Answer: Kwon Taek
Q6. Which Public sector bank has signed a corporate agency agreement with Bajaj Allianz General Insurance for the distribution of Bajaj Allianz’s general insurance products through its branches?
Answer: Canara Bank
Q7. Who has been appointed as president of Hockey India with immediate effect?
Answer: Mariamma Koshy
Q8. __________  and Indian Railways Catering and Tourism Corporation (IRCTC) have included ‘transgender as the third gender’ in the gender option along with male and female in the railway ticket reservation and cancellation forms.
Answer: Indian Railways
Q9. The Indian Railways will soon introduce a system on its trains to reduce train accidents. The system is named
Answer: Tri-Netra
Q10. Which country has lifted their first Davis Cup (Davis Cup, Tennis 2016) in a 3-2 victory over hosts Croatia in the final?
Answer: Argentina

Comments: Facebook

Comments: Google+

Comments: DISQUS

MOBILE TEST by GOOGLE launch VALIDATE AMP launch